Hjemmetelefonen er et godt alternativ til mobilen når kan du skal ringe hjemmefra og batteriet eller kontaktkortet er tomt. De yngste og eldste i familien kan også nås hvis de ikke har en mobiltelefon.

Hjemmetelefon

Et godt alternativ til mobilen når kan du skal ringe hjemmefra og batteriet eller kontantkortet er tomt. De yngste og eldste i familien kan også nås hvis de ikke har en mobiltelefon

Fasttelefoni

Bredbåndstelefoni

Telefoner som kan bestilles

Hvilke telefoner som er tilgjengelig bestemmes av det abonnementet du velger. Du må velge abonnement før du kan bestille telefon. Telefontilbudet gjelder for deg som bestiller et nytt abonnement eller som oppgraderer et eksisterende abonnement. Er du eksisterende kunde og ønsker å kjøpe telefonapparatet uten abonnement, kan du ringe oss på 05000.
Gigaset SL930A

Gigaset SL930A

Fra 0,-
Gigaset SL930A fungerer som en mobiltelefon til hjemmet: ring og snakk med stabil lydkvalitet, surf på internett og last ned apper fra Google Play. Har du en Google-ID, kan du få overført alle kontaktene dine fra mobilen til telefonen. Telefonen har de fleste funksjonene som en mobiltelefon har.
Gigaset C430

Gigaset C430

Fra 0,-
Gigaset C430 er en telefon med et moderne utseende som er enkel og intuitiv å bruke. Telefonen kan tilpasses slik du vil ha den. Pakken inneholder to telefoner, så du kan plassere dem forskjellige steder hjemme.
Gigaset A150

Gigaset A150

Fra 0,-
Om du er ute etter en enkel og påltelig telefon er dette telefonen for deg. Den er enkel å å ringe med takket være brukervennlige taster med følsomme trykkpunkter. Skjermen er godt opplyst slik at det er enkelt å lese alt som står der. Standbytiden opptill 18/200 timer.