Telefoner som kan bestilles

Hvilke telefoner som er tilgjengelig bestemmes av det abonnementet du velger. Du må velge abonnement før du kan bestille telefon. Telefontilbudet gjelder for deg som bestiller et nytt abonnement eller som oppgraderer et eksisterende abonnement. Er du eksisterende kunde og ønsker å kjøpe telefonapparatet uten abonnement, kan du ringe oss på 05000.

Gigaset C430

Gigaset C430 Duopack

fra 0,-

Gigaset C430 er en telefon med et moderne utseende som er enkel og intuitiv å bruke. Telefonen kan tilpasses slik du vil ha den. Pakken inneholder to telefoner, så du kan plassere dem forskjellige steder hjemme.

Hjemmetelefonen Gigaset SL930A

Gigaset SL930A

fra 399,- med FriBruk Fast&Mobil

Gigaset SL930A fungerer som en mobiltelefon til hjemmet: ring og snakk med stabil lydkvalitet, surf på internett og last ned apper fra Google Play. Har du en Google-ID, kan du få overført alle kontaktene dine fra mobilen til telefonen. Telefonen har de fleste funksjonene som en mobiltelefon har.

Gigaset A150

Gigaset A150

0,-

Om du er ute etter en enkel og påltelig telefon er dette telefonen for deg. Den er enkel å å ringe med takket være brukervennlige taster med følsomme trykkpunkter. Skjermen er godt opplyst slik at det er enkelt å lese alt som står der. Standbytiden opptill 18/200 timer.